Telefon hovedvakt/besøkende:
(+47) 61152310
Brukernavn og passord til HMS/Telefonkatalog:
Kontakt Raufoss Eiendomsforvaltning

Vakttelefon Raufoss Næringspark ANS
Og Raufoss Eiendomsforvaltning AS
(+47 48090555)

Vareadresse dagtid:
Grøndalsvegen 2 (Vakt nord)


Vareadresse kveld/natt:
Fabrikkvegen: 11 (Hovedvakta)
  facebook
  video


Nyheter 2017:

Raufoss Fotball og Nammo fortsetter samarbeidet

Publisert 20.12. 2017
Nammo har vært generalsponsor for Raufoss-fotballen i flere år. Mandag ble en forlengelse av samarbeidsavtalen signert.
Partene ble i fjor enige om en ny generalsponsoravtale. Den var i utgangspunktet på ett år, med opsjon på to nye år. Avtalen er nå altså videreført.

 

Vera er eneste kvinnelige toppsjef i industriparken

Publisert 20.12. 2017
Vil ha flere kvinner inn i toppstillinger.
Hun er ikke best betalt blant 15–16 toppsjefer i like mange produksjonsbedrifter i Raufoss industripark med ei årslønn på omtrent 1,2 millioner kroner. Derimot er Vera Flatebø eneste kvinnelige toppleder med tittelen administrerende direktør. Totenkvinnen råder over 225 ansatte i Hydal Aluminium Profiler AS. Bedriften ble solgt av Hydro for noen år siden til Ståle Karlsen på Karmøy.

 

Nammos nye granater treffer blink på over 40 kilometers hold 

Publisert 20.12. 2017
Bruker av sin rakettmotor-kompetanse til å lage ustyrte granater med skyhøy presisjon og rekkevidde. Etter snart 50 år med M109 skal den norske hæren omsider få nytt artilleri. Planen er å kjøpe 24 nye artilleriskyts som skal være klar i felten i 2020. Hovedkravet er at de skal være i stand til å treffe mål som er rundt 40 kilometer unna, med stor presisjon.

 

Glad for å miste maskinskatten

Publisert 24.11. 2017
Hydal og NHO Innlandet jubler over at de borgerlige partiene onsdag kveld besluttet å fjerne maskinskatten.

Dette er en sak som er viktig for videre vekst og næringsutvikling i Innlandet. Den har vært et hinder for industribedrifter, som utgjør en vesentlig del av verdiskapingen i vår region, forklarer Åge Skinstad i en pressemelding fra NHO Innlandet.

 

Nammo demonstrerte F-35-ammunisjon: Verdt 10-15 milliarder

Publisert 10.11. 2017
Den amerikanske viseadmiralen som leder det flernasjonale
F-35-programmet lot seg virkelig imponere av testskytingen av APEX-ammunisjonen Nammo skal levere til flyet.

– I løpet av de nye F-35-flyenes levetid regner vi å levere ammunisjon til disse for minst 10– 15 milliarder kroner, kanskje
mer. Og vi er selvsagt meget godt fornøyd med å få ros fra
sjefen for hele det flernasjonale F-35-programmet, sier konsernsjef Morten Branztæg i Nammo.

 

Nammo med egen ammunisjon mot droner

Publisert 06.11. 2017
Nammo på Raufoss har utviklet egen ammunisjon som effektivt skyter ned droner.
– I løpet av ett døgn møtte amerikanske spesialstyrker i Irak 70 droner som var sendt av gårde av IS. I takt med stadige nye trusler og nye måter å bruke våpen og sprengstoff på, følger også våpenprodusentene opp med å lage våpen og ammunisjon som kan håndtere en rekke ulike trusler, sier kommunikasjonssjef Endre Lunde.

 

NEC Raufoss blir nasjonal omstillingsmotor:
Norges beste næringsklynge

Publisert 02.11. 2017
Næringsminister Monica Mæland mener Raufoss-miljøet er best i landet på samarbeid. Hun vil sikre at resten av Norge skal nyte godt av oppturen.
På Raufoss og i Innlandet har bedrifter i lengre tid samarbeidet
på tvers av bransjer, lært av hverandre og delt både innsikt og utvikling. Det skal de fortsette med, men de skal også fortsette med å spre sine erfaringer til bedrifter over det ganske land.

 

Framtidas høyspentmast

Publisert 31.10. 2017
Kapp Aluminium, Hydal Aluminium Profiler, VP-Metall og Sintef Raufoss er alle totenbedrifter som i fellesskap har laget det som kan bli framtidas høyspentmast. En prototyp sendes nå fra Kapp til Spania for fullskalatesting.

Det er Statnett som er oppdragsgiver i det som nå er et forsknings- og utviklingsprosjekt. Det var flere direktører fra Statnett til stede enn ansatte i Kapp Aluminium da høyspentmasta ble offisielt døpt på Kapp tirsdag. Det sier noe om hvor viktig og betydningsfullt oppdragsgiver Statnett ser på masta som totenbedriftene har laget i fellesskap.

 

Industrien på rød løper

Publisert 30.10. 2017
Bedriftene i Gjøvikregionen stakk av med alle prisene under kåringen av Industriprisen 2017.

Industriprisen ble arrangert for første gang i 2015. I år har arrangørene, ToTal-gruppen og NCE Raufoss, utvidet arrangementet med å invitere alle industribedriftene i hele Mjøs-regionen til å delta i konkurransen.

 

Industriparken er motoren

Publisert 26.10. 2017
Benteler Automotive Raufoss lager støtfangersystemer og hjuloppheng. Det tyskeide selskapet solgte for 1,88 milliarder kroner i 2016 og topper listen over de 25 største selskapene i Vestre Toten i fjor.
Ikke uventet dominerer bedrifter i Raufoss industripark. 13 av de 25 selskapene holder til i parken. Benteler Automotive hadde et resultat før skatt på 24,5 millioner kroner og 587 ansatte.

 

Dokflyt uten papir

Publisert 25.10. 2017
Er du håndverker og borrer skruer, kan du få en papirløs arbeidsdag. Et databasert system for arbeidsordre er blant tilbudene fra Dokflyt AS (dokumentflyt) i Mustad næringspark.
Enten du er håndverker eller er knyttet til andre bransjer, krever samfunnet stadig mer dokumentasjon på det du skal gjøre. Som på mange andre områder er papir i ferd med å miste fotfeste til databaserte løsninger.

 

10 millioner til nytt produkt

Publisert 25.10. 2017
Protese-selskapet Hy5, som nå er etablert på Raufoss, har lyktes med å hente inn 10 millioner i frisk egenkapital.

Dette melder Total Innovation på sine nettsider. Industrialisering og kommersialisering koster mye, og det gjelder å holde farten oppe. Derfor er det svært gledelig at selskapet klarte å hente inn 10 millioner nå, hvorav en stor del kommer fra nye eiere.

 

Høytrykk på Raufoss! Industriparken vokser videre

Publisert 21.10. 2017
Nå planlegges et nytt logistikksenter i nordenden i forbindelse med ny veg til Skumsjøvegen. Ny brannstasjon er også under utredning.

Det hersker høytrykk i Raufoss industripark. Over 99 prosent
av eiendomsmassen er utleid til i alt 50 firmaer/bedrifter.
Byggeaktiviteten er også stor i industriparken.

 

Sintef: Vi har fått et oppdrag for AS Norge

Publisert 21.10. 2017
Vi har fått et oppdrag for AS Norge og det er en flott utfordring å få.
Det sier administrerende direktør Svein Terje Strandlie i SINTEF Raufoss Manufacturing etter å ha fått 24 millioner kroner til innovasjon i industrien i Norge.
Det var fredag de to første sentrene i den nye statlige satsingen
Katapult ble offentliggjort under en høytidelig seanse med ministere og det hele i Oslo.

 

Sintef jubler

Publisert 13.10. 2017
Regjeringen vil styrke Sintef Raufoss Manufacturing med åtte millioner kroner samtidig som de blir innlemmet i det gode forskningsselskap.
Jeg kommer med gode nyheter, sa statssekretær Dilek Ayhan (H) i Næringsdepartementet da hun besøkte Sintef Raufoss Manufacturing samme dag som statsbudsjettet ble lagt fram i Stortinget. De gode nyhetene ble naturligvis tatt godt imot av administrerende direktør Svein Terje Strandlie og kollegene rundt møtebordet.

 

Ny sjef i parken

Publisert 04.10. 2017
Øivind Hansebråten blir ny administrerende direktør i Raufoss Industripark fra 01.01.2018. John Einar Jørgensen fortsetter i selskapet fram til sommeren 2019.

Øivind Hansebråten er i dag ansatt som Økonomisjef i Tema Eiendom as på Gjøvik. Hansebråten er opprinnelig fra Gjøvik og har sin utdannelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Han har lang fartstid fra offentlig sektor, først Oslo kommune – dernest Gjøvik kommune hvor han i perioden fra 1999 til 2013 har innehatt stillinger som økonomisjef, kommunalsjef, assisterende rådmann samt fungerende rådmann.

 

Kjempevekst i industriparken: 109 har fått jobb!

Publisert 27.09. 2017
109 personer har fått fast ansettelse i Raufoss Industripark hittil i år. Oda og Sahabat var blant de nye i Kongsberg Automotive.

Nammo Raufoss AS har tatt inn flest med 34 ansatte i år. Både ordfører i Vestre Toten og næringsparkens toppleder er meget godt fornøyd med utviklingen i industrien lokalt.
Industriparken er blitt en gigant med nesten 50 bedrifter, forteller John Einar Jørgensen, administrerende direktør i Raufoss Næringspark ans (ansvarlig selskap), eier av Raufoss industripark.

 

Raufoss ønsker katapultsenter

Publisert 24.08. 2017
Fylkespolitikerne signaliserer støtte til initiativet om å etablere et katapultsenter i Raufoss Industripark.

Norsk katapult er en ordning som skal bidra til etablering og utvikling av nasjonale flerbrukssentre til nytte for norsk næringsliv. I sentrene skal bedrifter kunne teste, simulere og visualisere teknologier, komponenter, produkter, løsninger, tjenester og prosesser. Lett tilgang til ekspertise, utstyr og hensiktsmessige lokaler skal gjøre veien fra konseptstadiet til markedsintroduksjon enklere.

 

Skal levere gassbeholdere for 120 millioner til Irak

Publisert 09.08. 2017
Når irakiske familier lager middag bruker de sannsynligvis en gass fra en beholder laget på Raufoss.
Hexagon Regasco skrev nylig en ny kontrakt med Gas filling company i Irak til en verdi av omtrent 15 millioner dollar. Noe som blir omtrent 120 millioner, omregnet i kroner.
– Det utgjør cirka 20 prosent av vår omsetning, så dette er en stor og viktig kontrakt, sier administrerende direktør Skjalg Sylte Stavheim i Hexagon Regasco.

 

Hexagon Regasco fortsetter å vokse

Publisert 07.08. 2017
Hexagon skal levere høytrykkssylindere for hydrogendrevne lastebiler for ASKO.
ASKO er Norges største matvaregrossist og deres nye flåte av fire Scania lastebiler skal bli drevet av Hydrogen. Nå har Raufoss-bedriften Hexagon Regasco fått en ordre for å levere sylindere til bruk i lastebilene.
Oppdraget kommer fra Hydrogenics Corporation. Dette skriver Hexagon i en pressemelding.

 

Lærlinginntak 2017

lærlinger 2017

Publisert 05.07. 2017
Den 20 juni hadde vi det årlige inntaket for nye lærlinger. 
OIR tok inn 60 lærlinger i 10 forskjellige fag. Av disse er det 8 TAF lærlinger.  Dette er ny rekord igjen. Vi retter en stor takk til bedriftene som har gjort dette mulig.
I tillegg til å skrive under på lærekontrakten ble det litt info og fotografering før de ble tatt med ut i bedriftene. 

Vi tok inn lærlinger i følgende fag:

Vi ønsker de nye lærlingene lykke til. (Klikk for større bilder)

 

Besøkte Raufoss: Erna har mer i sikte

Publisert 04.07. 2017
Vi har økt lærlingtilskuddet fem ganger, men vi kommer til å satse enda mer på fagutdanning, lovet statsminister Erna Solberg under besøket i Raufoss industripark i går.
Regjeringen har vært opptatt av å satse på lærlinger i fire års-perioden, fortalte hun.
Vi har økt lærlingtilskuddet fem ganger allerede. Men vi kommer til å satse enda mer på fagutdanning, selv om vi må ta ett valgløfte om gangen. Det sa vår statsminister under omvisningen i bygning 100 hvor Sintef Raufoss og andre utviklingsselskaper har sin virksomhet.

 

Nammo satser mer i USA

Publisert 27.06. 2017
Ammunisjonsprodusenten Nammo utvider i USA og oppretter et distribusjonssenter i den amerikanske delstaten Missouri.

I en pressemelding opplyser det norsk-finske selskapet at hensikten er å styrke tilstedeværelsen i USA. Senteret får navnet Capstone Precision Group og vil være det sentrale knutepunktet for forhandlere av sivil ammunisjon for fire merker.

 

Denne maskinen kan lage «alt mulig» av metall

Publisert 14.06. 2017
Tenk deg en maskin som går og går døgnet rundt helt automatisk, og til slutt kommer det ut en drivstoffdyse til en Boeing 737.
10 selskaper i Raufoss industripark ønsker å bli verdensledende på metallprinting og går sammen om en maskin til 9 millioner kroner.

I dag var det høytidelig innvielse i Raufoss industripark av en slik metallprinter. Dette er den første i sitt slag i Norge, og setter «en ny standard» for denne typen maskiner.

 

EØS-avtalen: Uenighet i bedriften

Publisert 04.05. 2017
En oppsigelse av EØS-avtalen setter arbeidsplasser i fare, mener næringslivet i Innlandet. Lokale LO-tillitsvalgte har ikke den samme frykten.
Roger Kyseth, daglig leder hos bildelprodusenten Benteler Automotive Raufoss AS, og Bjørn Sigurd Svingen, leder for Fellesforbundet Raufoss og LO i Vestoppland, er enige om det aller meste. Men i spørsmålet om en EØS-tilknytning stopper enigheten. – Å si opp EØS-avtalen er som å tisse i buksa for å holde varmen, skrev Kyseth i et leserbrev i lokalavisen sammen med Trond Hagerud fra Maipei og NHOs mann i Oppland, Åge Skinstad.

 

Arbeidsmiljø: Vi kan alltid bli bedre

Publisert 03.05. 2017
Nammo fikk mye ros for sitt arbeid med HMS og arbeidsmiljø da NHO og Arbeidstilsynet var på besøk fredag.
NHO-sjefen var, sammen med NHOs regiondirektør Åge Skinstad og representanter fra Arbeidstilsynet, på besøk hos Nammo fredag. Dette var både et varslet og positivt besøk fra Arbeidstilsynet, for Nammo er nemlig blitt løftet fram som et godt eksempel på HMS og arbeidsmiljø.

 

Industri i verdensklasse

Publisert 25.04. 2017
I Vestre Toten har vi en industri i verdensklasse, fastslo Stian Olafsen fra talerstolen.
– Vi har en industriklynge som stadig vekk utvikler kompetanse, teknologi og arbeidsplasser basert på verdier vi stiller oss bak, nemlig i fellesskap. Industriparken er også ledende på et annet område, nemlig sterk fagforening og en organisasjonsgrad på 98 prosent, på- pekte vestretotningen i sitt innlegg.

 

Highfive for «nye hender»

Publisert 02.04. 2017
Hy5 – lager bevegelige håndproteser. Etter flere år med utviklingsarbeid, er nå bedriften i gang med industrialisering. Det skjer på Raufoss.
Det skjer mye spennende innenfor portene i Raufoss industripark. Nylig har utviklingsbedriften Hy5 etablert seg i bygning 100. Bedriften som ble etablert i Oslo 2015, utvikler avanserte håndproteser. – Vi har etablert oss her for å industrialisere og etter hvert også produsere, sier administrerende direktør Christian Frederik Stray som peker på material- og produksjonskunnskap og erfaring med 3D-printing som viktig for valget av Raufoss industripark som sted for industrialisering.

 

Investerer en milliard

Publisert 02.04. 2017
Etter et overskudd på nesten 400 millioner kroner i fjor, skal Nammo investere for en milliard kroner i konsernet som helhet de neste fem årene.
På Raufoss skal det bygges en helt ny produksjonslinje for ammunisjon blant annet til F35-flyene, forteller prosessingeniør Roar Hauger og administrerende direktør Erland Paulsen på Nammo Raufoss AS

 

 

Denne F-35-ammunisjonen kan være verdt ti miliarder kroner for Nammo - nå skal den lages av roboter på Raufoss

Publisert 01.04. 2017
Bygger mulitrolle-fabrikk for multirolle-ammunisjon til multirolle-kampfly.
Med et driftsresultat på 384 millioner kroner, 35 prosent mer enn året før, var 2016 et sterkt år for Nammo. For å sikre fortsatt gode resultater i framtida planlegger forsvarsselskapet å investere rundt en milliard kroner de kommende fem årene.

 

Dolphitech AS: Airbus og Boeing i ordreboka

Publisert 27.03. 2017
Ikke mange Toten-bedrifter forhandler og selger sine produkter til flyprodusenter som Airbus og Boeing. Dolphitech AS på Raufoss gjør det.
I disse dager går sju spente medarbeidere i den gamle RAhøyborgen på Raufoss og småtripper i spenning. De venter på en svært viktig avgjørelse hos flyprodusenten Airbus.
– De har lovet oss sertifisering i løpet av mars, sier administrerende direktør Jan Olav Endrerud til Oppland Arbeiderblad

 

Satser på innlandet

Publisert 25.03. 2017
Jonas Gahr Støre vurderer å finne fram igjen Innlandsutvalgets rapport – hvis han blir statsminister.

Vi hadde satsing på Innlandet sist vi var i regjering. Jeg synes rapporten er blitt nedprioritert av den sittende regjeringen, sier han til Oppland Arbeiderblad etter et besøk på Raufoss fredag.

 

Raufoss Offshore AS: Oppsving, mot alle odds

Publisert 24.03. 2017
44 ansatte i verktøyfabrikken Raufoss Offshore AS beholder trolig sine arbeidsplasser etter to tunge økonomiske år for bedriften.
Konkursspøkelset er lenger unna enn for bare noen måneder siden, bekrefter Claus Erik Haugen, ny daglig leder i bedriften siden februar i år. Etter knallrøde tall i kjølvannet av oljebransjens knall og fall, har den tradisjonsrike bedriften i industriparken fått fotfeste igjen.

 

Fra Miami til Kongsberg og Raufoss

Publisert 17.03. 2017
Amerikanske H.I.G Realty Partners har kastet seg over Norge, og har investert nær 1,8 milliarder i «Fjerntliggende industriparker».

 

 

Roboter fikk produksjonen fra Kina til Gjøvik

Publisert 14.03. 2017
Robotene gjør akkurat det samme hver dag. De har aldri en dårlig dag.
Thomas Wasenden er produksjonssjef for Neuman Aluminium Raufoss. Han trives med å snakke om industrieventyret i Gjøvik.
Tidligere ble hjuloppheng til Vovo-biler produsert i Kina.
Nå produseres delene til det europeiske markedet lokalt, mens de i Kina fortsetter med produksjonen til det asiatiske markedet.
Å flytte produksjonen hjem skaper lokale industriarbeidsplasser. I Hunndalen arbeider det fem-seks ingeniører og ledere, og rundt 25 operatører. Godt hjulpet av rundt 15 roboter.

 

Steertec: Raufoss Styrer rett oppover

Publisert 14.03. 2017
De har doblet staben, firedoblet overskuddet på to år og investert 30 millioner for å doble sine lokaler.
De tyske eierne av Steertec Raufoss har ingen planer om å flytte denne produksjonen noen steder.
Nei, selvfølgelig ikke, sier plant manager for Steertec Raufoss, Thomas Häfner. Og vi nevner det kun fordi han selv får dette spørsmålet veldig ofte. Altså hvorfor de ikke bygger en fabrikk i Polen eller en til i Kina, eller et annet land der lønnskostnadene er vesentlig mindre enn i Norge.

 

Fullt kjør hos Hexacon Ragasco på Raufoss

Publisert 27.02. 2017
Seks skift og fullt kjør både påske og pinse. Hexagon Ragasco på Raufoss lager gassbeholdere døgnet rundt. Men på nasjonaldagen blir det full stans.
Det er absolutt høytrykk i produksjonen av lavtrykks gassbeholdere til grilling, hytte- og terrassevarmere. På nyåret har bedriften i industriparken ansatt mellom bortimot 15 nye
medarbeidere. Ti av dem dekker opp det sjette skiftet, firefem
andre bekler funksjonærstillinger.

 

Næringsministeren om Innlandet – Positiv utvikling

Publisert 03.02. 2017
Næringsminister Monica Mæland (H) mener at Oppland og Hedmark er inne i en positiv utvikling.
– Jeg oppfatter utviklingen i Innlandet som positiv, og mener at regjeringens eksisterende og kommende planer og tiltak vil støtte denne utviklingen, skriver Mæland som svar på et skriftlig spørsmål fra vararepresentanten Dag Helge Frøisland fra Oppland Venstre.
Han ville vite hvordan Høyre-statsråden vil ta tak i Innlandets utfordringer og hvilke konkrete planer og tiltak regjeringen vil gjennomføre som kan sikre bosettingsmønster og sysselsetting og stimulere til videre utvikling i regionen..

 

Industrikonferanse på Sillongen

Publisert 27.01. 2017
De som har bevilget penger til nye Riksveg 4 gjennom Hadeland burde stille opp i TV-programmet Luksusfellen.
Dette mener daglig leder Thor Øveraasen i Øveraasen AS som var en av innlederne på Innlandets industrikonferanse på Sillongen.
På Minnesund er det strake vegen til Europa. Det er viktig for vår virksomhet på Gjøvik. Årlig kjører mellom 3000 og 3500 vogntog inn og ut av portene på fabrikken som produserer snøryddingsog sope/blåsemaskiner. Så lenge det ikke finnes en løsning på veien fra Grua og innover mot Nittedal, er Riksveg 33 den beste løsningen. Vi spør ikke etter motorvei, men en sikker og trygg vei som kan føre oss direkte til E6 og Gardermoen. Dette tror jeg er et ønske som næringslivet har, sa Øveraasen.

 

Et eksempel til etterfølgelse

Publisert 26.01. 2017
Kommunal- og moderniseringsminister Jan Tore Sanner mener flere bedrifter bør gjøre som Neuman Aluminium Raufoss AS – nemlig å flytte virksomheten tilbake til Norge.

Måten denne bedriften har greid å flagge noe av produksjonen
tilbake fra Kina til Norge, er et eksempel til etterfølgelse. Dette er noe jeg kommer til å ta med inn i den kommende Stortingsmeldingen, sier Sanner til Oppland Arbeiderblad, etter å
ha vært på omvisning i Neumanns avdeling i Hunndalen,
der det produseres hjuloppheng til det europeiske markedet.

Volvo er den største kunden til bildelprodusenten. Neuman er for øvrig eid av den østerrikske giganten CAG Holding.

 

«Grønn» krom kan bli gull for Raufoss

Publisert 20.01. 2017
Plastal AS på Raufoss mener de har utviklet framtidas
arvtaker til den miljøskadelige forkrommingsprosessen.

Får de først bygd et anlegg til 20 millioner, ligger verden åpen.

Fra og med i år er det innført EU-forbud mot tradisjonell forkromming av produkter til blant annet biler. Kromsyren som delene har blitt badet i, har vist seg kreftframkallende og alternativer er av åpenbare grunner sterkt ønsket.

Plastal AS i Raufoss industripark leverer i dag det meste av forkrommede deler utenpå Volvo'er, og har de to siste årene jobbet med en alternativ og betydelig «grønnere» metode
som skal gi samme utseende som dagens skinnende blanke resultat.

Vi presiserer følgende:

 

Nammo med helt unik avtale i USA:
En permanent fot innafor

Publisert 20.01. 2017
Nammo skal sette sammen rakettmotorer og stridshoder inne på en amerikansk marinebase.

Det er en helt unik avtale. Dette er en hurramelding for hele Nammo og spesielt for Raufoss, sier konsernsjef Morten Brandtzæg i Nammo.

Torsdag skrev Nammo nemlig under en avtale med US Navy om bruk av produksjonskapasitet inne på marinebasen Indian Head i Maryland.

Det er en avtale med løpetid på 30 år, og vil for Nammo bety at de nå er å regne som en del av den amerikanske industri- og teknologibasen

 

Nammo tenker nytt: Yrke-Vordende Verdensmester

Publisert 02.01. 2017
Jobben til Tobias er å bli verdens beste.

Ja, jeg er fast ansatt på heltid med full lønn for å øve til VM, sier Tobias Alm. I høst ble han norgesmester i CNC maskineringsfaget og nå er det kun VM det handler om.
Nammo AS vil ha en verdensmester i faget og det er nå jobben til Tobias å øve, trene og fininnstille formen fram til verdensmesterskapet i Abu Dhabi i oktober. Tobias tok fagbrev etter to år som lærling på Nammo i juni 2016. Han gikk på teknikk og industriell produksjon og deretter industriteknologi på Raufoss videregående før det.

 

 

| Nyheter 2015 | Nyheter 2014 | Nyhetsarkiv 2013 | Nyhetsarkiv 2012 - 2010 |

Velkommen til industriparken

da
Raufoss Industripark er en av Norges største industriparker, beliggende i kommunene Vestre Toten og Gjøvik, ca 120 km nord for Oslo.
Les mer


Jobbe i parken?

rek
Her gir vi deg informasjon om de forskjellige kanalene vi rekrutterer igjennom. Les mer

 

NCE Raufoss

nec
NCE Raufoss er et av ni industrimiljøer i Norge som har fåttt status som Norwegian Centre Of Expertise. Les mer

 

KOMM-IN

Investerings- og kommersialiseringsselskap med base i industrien i Innlandet
> Gå til siden

flags